Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Asociația Obștească a „Comunității Evreiești din Republica Moldova”

 

Luăm în serios și responsabil confidențialitatea datelor cu caracter personal, iar securitatea acestora este o prioritate pentru noi.
Scopul acestei politici de securitate este de a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal ale subiecților prin respectarea corespunzătoare a legilor naționale privind protecția datelor și confidențialitatea comunicațiilor.

 

 

Confidențialitate

 

Protecția informațiilor în timpul prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal este sarcina principală a Asociației Obștești „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova”, prin urmare, toate datele colectate în timpul vizitelor dumneavoastră pe site sunt prelucrate în conformitate cu legislația privind protecția a datelor personale. Asociația Obștească „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova” se obligă să nu dezvăluie nicio informație despre vizitele dumneavoastră pe site, cu excepția cazurilor legale.

 

 

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Când vizitați site-ul Asociației Obștești „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova”, serverul web înregistrează automat numele ISP-ului dumneavoastră și site-ul pe care îl vizitați. Alte date personale vor fi stocate doar dacă le oferiți în mod voluntar, în funcție de serviciile solicitate.

 

 

Utilizarea, dezvăluirea datelor cu caracter personal și determinarea scopului

 

Datele dumneavoastră vor fi prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal și vor fi utilizate de către Asociația Obștească „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova” în următoarele scopuri:

  • informarea despre activitățile Asociației Obștești „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova”;
  • pentru a asigura comunicarea (e-mail, mesaje, chat);
  • pentru a vă procesa cererea.

Asociația Obștească „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova” se obligă să nu dezvăluie datele personale transmise de dumneavoastră prin intermediul site-ului, și să nu le dezvăluie unor terți.

 

 

Securitatea datelor

 

Acest site ia toate măsurile de securitate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor noștri. În momentul introducerii datelor personale pe site, informațiile sunt protejate instantaneu atât offline, cât și pe Internet. Datele trimise folosind programe vor fi criptate și protejate. Toate informațiile despre utilizator menționate mai sus nu vor fi supuse nici unei alte activități decât cea menționată mai sus.

 

 

Informații pentru utilizatori (vizitatorii site-ului)

 

În calitate de utilizator (vizitator) aveți următoarele responsabilități:

  • furnizați informații adevărate, exacte și complete despre dvs., așa cum este cerut de formularul de înregistrare, acolo unde este cazul;
  • salvează și actualizează, atunci când situația o impune, datele de înregistrare, astfel încât acestea să fie adevărate, exacte și complete.

În același timp, sunteți de acord să nu faceți următoarele:

  • să publice materiale care conțin viruși sau alte programe în scopul distrugerii acestui sistem și orice sistem sau informație;
  • postați materiale obscene, defăimătoare, amenințătoare sau rău intenționate unui alt utilizator, persoană sau entitate, materiale sau informații interzise de legea aplicabilă;
  • postați o imagine sau o declarație care încalcă legea aplicabilă.

 

În cazul nerespectării acestor condiții, Asociația Obștească „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova” va bloca autorul, va șterge informația și va acționa în mod legal.