Termeni de utilizare

Termeni și condiții

 

Acceptarea termenilor Utilizarea site-ului www.jcm.md presupune acceptarea deplină a condițiilor expuse mai jos. Termenii pot fi modificați în orice moment de către administratorul site-ului fără notificarea prealabilă a celor care îi folosesc.

 

Informații despre site Site-ul de internet www.jcm.md este proprietatea Asociației Obștești „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova”, situată în Republica Moldova, Chișinău, strada Alexei Matveevici 109/1 of. 313, MD-2009.

 

Detalii de contact

Asociaţia Obştească „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova”, st. Alexey Matveevich 109/1 of. 313, MD-2009.

IDNO: 1012620002523

Tel: (+373) 22 509 689

E-mail: office@jcm.md

 

Serviciul „Vreau să ajut”:
Serviciul „Vreau să ajut” de pe site-ul www.jcm.md (denumit în continuare serviciul „Vreau să ajut”) a fost creat ca mecanism de transfer și colectare a fondurilor cu ajutorul instrumentelor de plată disponibile în condițiile legii.
Beneficiarul donațiilor este Asociația Obștească „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova”.

 


Utilizatorii serviciului „Vreau să ajut” sunt toți Donatorii care donează în favoarea Beneficiarului. Utilizatorii serviciului „Vreau să ajut” pot fi atât persoane fizice, cât și persoane juridice.

 

Serviciul „Vreau să ajut” oferă utilizatorilor posibilitatea de a efectua plăți către Asociația Obștească „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova” în mod legal și fără plată suplimentară. Site-ul nu oferă alte servicii online și nu taxează pentru anumite servicii.

 

Acceptarea termenilor și condițiilor

Folosind serviciul „Vreau să ajut”, acceptați automat acești Termeni și Condiții.
În cazul efectuării unei Donații prin serviciul „Vreau să ajut”, acceptarea acestor Termeni și Condiții se realizează prin marcarea consimțământului Donatorului.

 

 

Acces la serviciu

 

Serviciul „Vreau să ajut” este disponibil doar online.
În cazul în care se alege metoda de donare online, utilizatorul va avea acces la site-ul www.jcm.md, la secțiunea „Vreau să ajut”.


Pentru a accesa site-ul www.jcm.md.md se recomandă utilizarea celei mai recente versiuni de browsere (Chrome, Edge, Safari, Firefox). Site-ul poate fi accesat atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile (cu sisteme de operare MacOS, iOS, Android, Windows, *nix).

 

 

Condiții de donație online

 

Donațiile prin serviciul Want to Help pot fi făcute numai cu un card de debit/credit valid Visa International Limited (VISA), MasterCard Inc (MasterCard).

 

 

Metoda de donație cu card de debit/credit VISA sau Master Card

 

La utilizarea serviciului „Vreau să ajut online”, procesarea cardurilor de debit/credit Visa International Limited, MasterCard Inc. este acceptată și permisă.
Donatorul este de acord că detaliile cardului de debit/credit furnizate de acesta trebuie să fie corecte și exacte și că nu va folosi un card de debit/credit care nu este deținut sau autorizat legal de proprietarul său de drept.

 

De asemenea, donatorul este de acord și se obligă să furnizeze detalii corecte și valide ale cardului de debit/credit.
Donatorul garantează, este de acord și confirmă inițierea unei tranzacții de donație online și oferă detaliile cardului.

 

Donatorul este responsabil să se asigure că există suficient credit în contul de card desemnat în momentul Donației pentru ca tranzacția să fie finalizată.


Metoda de donare folosind un card bancar include redirecționarea prin canale securizate către portalurile de achiziție ale băncilor și nu stochează date confidențiale (de exemplu, date de card public). Serviciul „Vreau să ajut” stochează doar informații anonime despre card (număr de card ascuns – ultimele 4 cifre: **** **** **** XXXX).

 

Dacă apare o eroare în timpul procesării unei tranzacții cu card bancar, se aplică următoarele soluții:
– la procesarea Donatiei a aparut o eroare temporara datorita conexiunii dintre serviciul „Vreau sa ajut” si banca de procesare a tranzactiilor cu cardul. Atenţie! În acest caz, suma acestei tranzacții poate fi retrasă de pe cardul dumneavoastră. Pentru a rezolva problema, contactați asistența;
– cardul nu este activat pentru tranzacții online securizate (ex. 3D Secure). În acest caz, suma acestei tranzacții nu va fi debitată de pe card. Pentru a rezolva această problemă, contactați banca emitentă a cardului pentru a vă asigura că este activă pentru astfel de tranzacții, încercați să setați o parolă 3D Secure pentru cardul pe care îl utilizați pentru a dona online sau încercați să finalizați donația cu un alt card activ;
– datele de autorizare pe care le-ați introdus sunt nevalide sau incomplete. În acest caz, suma acestei tranzacții nu va fi debitată de pe cardul dumneavoastră. Pentru a rezolva această problemă, introduceți informații de autorizare valide și complete;
– Nu există suficiente resurse financiare pe cardul dvs. pentru a plăti tranzacția. În acest caz, suma acestei tranzacții nu va fi debitată de pe cardul dumneavoastră. Pentru a rezolva problema, vă rugăm să completați contul de card cu suma necesară și să repetați operațiunea de donație sau să încercați să finalizați donația cu un alt card cu resurse financiare suficiente.

 

După introducerea datelor pe pagina de serviciu „Vreau să ajut”, veți fi redirecționat către pagina de autorizare a băncii. ATENŢIE! Nu vă închideți browserul sau pagina. În această etapă, donația nu a fost încă creditată în contul destinatarului. Trebuie să faceți clic pe butonul „Continuați” pentru a finaliza tranzacția. Ca urmare, veți fi redirecționat către site-ul „www.jcm.md”, unde va începe procedura de finalizare a tranzacției. Ca confirmare a finalizării, veți primi un e-mail cu informații despre această tranzacție.

 

 

Transfer de donație

 

Donatorul este singurul responsabil pentru a se asigura că dispune de fonduri suficiente pentru donație.
Donația transferată este confirmată prin e-mail (un document electronic numit „Confirmarea donației”). Acest document nu are forță juridică și nu poate fi furnizat la cerere pentru a confirma faptul și alte detalii ale Donației făcute de Donator.

 

 

Debit și transferul donațiilor

 

Radierea și transferul Donațiilor înseamnă transferul de fonduri din contul Donatorului în contul Beneficiarului. Plățile se debitează și se virează la destinație zilnic în conformitate cu ordinul de compensare al Sistemului Automat de Plăți Interbancare (în continuare – SAPI) de la BNM și anume: – Donatiile se proceseaza intre orele 24:00 si 18:00, se debiteaza si se vireaza in conturile beneficiarilor, in aceeasi zi in compensare de la ora 18:30 (incepand cu ora 18:00); – Donațiile procesate între orele 18:01 și 23:59 sunt debitate și transferate în conturile destinatarilor a doua zi în compensare de la ora 14:30 (începând cu ora 10:00).

În cazul weekendurilor și zilelor nelucrătoare SAPI, plățile sunt debitate și transferate în următoarele zile lucrătoare.


În cazul în care datele bancare ale destinației Donației (destinatarul Donației) sunt incorecte, Donațiile vor fi returnate în contul Donatorului prin care au fost transferate. Redebitarea acestor donații va fi declanșată odată cu corectarea detaliilor bancare, astfel încât condițiile de mai sus nu vor fi îndeplinite în acest caz.

 

 

Drepturile și obligațiile donatorului

 

Prin utilizarea serviciului „Vreau să ajut”, Donatorul este de acord să nu încarce, să posteze, să trimită e-mail sau orice material rău intenționat, care conține viruși sau alte coduri de computer, fișiere sau programe concepute pentru a întrerupe, distruge sau limita funcționalitatea oricărui software sau hardware, sau echipamente de telecomunicații asociate site-ului www.jcm.md.

 

În plus, Donatorul este de acord să nu interacționeze cu serverele sau rețelele aferente site-ului www.jcm.md, sau să nu încalce nicio procedură, politici sau reguli ale rețelelor aferente site-ului www.jcm.md, inclusiv:
– pretind că sunt o persoană diferită atunci când folosești serviciul „Vreau să ajut”;
– folosiți serviciul „Vreau să ajut” în scopuri ilegale;
– revinde sau exportă servicii de donație/plată aferente serviciului „Vreau să ajut”.

 

Pentru a utiliza serviciul Want to Help, Donatorului i se poate solicita să furnizeze anumite informații, cum ar fi sumele, detaliile plătitorului, detaliile de identificare, detaliile de contact etc., ca parte a procesului de procesare a plăților. În cazul în care este necesară introducerea datelor necesare procesării plății, responsabilitatea pentru corectitudinea informațiilor introduse revine în întregime Donatorului.

 

 

Costurile de utilizare a serviciului

 

În prezent, Asociația Obștească „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova” pune la dispoziție donatorilor serviciul „Vreau să ajut” gratuit.

 

 

Politica de retur / anulare:

 

Donația este irevocabilă și irevocabilă. Totodată, Codul civil prevede situații în care îți poți returna donația.

 

 

Disponibilitatea serviciului

 

Serviciul „Vreau să ajut” este disponibil 7 zile pe săptămână cu program continuu. Perioada garantată a nivelului convenit de disponibilitate a serviciilor este de 24 de ore pe zi. Acest timp nu include lucrările de întreținere care se efectuează în mod normal în afara programului de lucru, cu excepția cazurilor de urgență sau a altor motive neprevăzute.


În cazul în care serviciul „Vreau să ajut” nu este disponibil în timpul accesului din motivele indicate mai sus, Asociația Obștească „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova” recomandă utilizatorilor să încerce ulterior să facă o donație, după ce problemele de indisponibilitate au fost rezolvate.


Dacă serviciul „Vreau să ajut” nu este disponibil, scrieți-ne la office@jcm.md.

 

 

Declinarea răspunderii și limitarea răspunderii

 

Prin utilizarea serviciului „Vreau să ajut”, Donatorul înțelege și este de acord că toate resursele pe care le oferă sunt „ca atare” și „așa cum sunt disponibile”. Aceasta înseamnă că Asociația Obștească „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova” nu garantează că:
– utilizarea resurselor serviciului „Vreau să ajut” vă va satisface toate nevoile sau solicitările;
– utilizarea resurselor serviciului „Vreau să ajut” va fi neîntreruptă, la timp, sigură și fără erori.

 

Asociația Obștească „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova” nu răspunde pentru daune, pierderi, costuri (inclusiv cheltuieli de judecată), costuri indirecte, pierderi sau prejudicii de orice fel care pot fi suportate sau suferite de către plătitor ca urmare a utilizării Serviciu „Vreau să ajut”.
Orice petiție, plângere, contestație privind Donația va fi trimisă la adresa de email office@jcm.md.

 

 

Legea aplicabilă și procedura de soluționare a litigiilor

 

Acești Termeni sunt supuși legilor Republicii Moldova.
În cazul oricărei dispute sau controverse care decurg din sau în legătură cu acești Termeni (inclusiv o dispută sau controversă cu privire la valabilitatea Termenilor), astfel de dispute sau controverse vor fi soluționate pe cale amiabilă sau altfel, în conformitate cu prevederile legislației din Republica Moldova.

 

 

Sprijin și ajutor

 

Pentru ajutor cu donații online sau depunerea unei petiții, contestații, reclamații, vă rugăm să ne contactați la office@jcm.md
În cazul întrebărilor trimise prin e-mail, echipa Asociației Obștești „Comunitatea Evreiască din Republica Moldova” va depune toate eforturile pentru a oferi răspunsuri în termen de 7 zile lucrătoare.

 

 

Confidențialitate

 

Serviciul „Vreau să ajut” nu împărtășește datele tale cu terțe părți, inclusiv în scopuri de marketing sau de venituri.